Beskrivning av våra guidade visningar

OBS! Under hösten ges enbart guidade visningar vid förbokning. Se längre ned i texten hur du kontaktar oss vid önskemål om guidad visning.


Vid våra guidade visningar börjar vi med att berätta om platsen, om oss och varför vi driver företaget Röda Stugan. Vi kommer då också passa på och ge lite tips på annat som finns att göra i Oskarshamn. Därefter visar vi er runt och du får veta lite mer om platsen. Sedan kommer vi ge er en bild av hur vi arbetar.Vi visar exempel på hur vi har gått tillväga då vi tagit fram en del av våra egna produkter från början till slut. Du kommer även få se lite exempel på hur man kan återbruka föremål, få lära dig om lite tekniker och kanske kommer du att stöta på något material som du aldrig tidigare har stött på. 
Sist, men inte minst, kommer du att få ta del av våra framtidsplaner. Om du blir nyfiken på det sistnämnda, så är du givetvis välkommen tillbaka för att se hur vi lyckats. Vi jobbar för att utvecklas och är bara i början av en resa.
Verkar detta vara något för dig? Kontakta oss i så fall för en bokning. Tre guidade turer per dag, tisdag, onsdag och söndag vecka 27 - 29. Klockan 14.00, 16.00 och 18.00. 
Vecka 30 - 31 ges enbart en guidad visning på tisdagarna kl 18.00, men söndag och onsdag ges fortsatt tre.
OBS! ska vi kunna ge bra  guidningar, får det inte bli för många och därför har vi satt ett maxantal till 16 personer per guidning. 

Lättast bokar du genom att ringa eller skicka ett sms till 073 94 11 353

Vi kommer i huvudsak ge guidade visningar sommartid, men vi kan även ge det under andra delar av året. Ring i så fall för bokning. Det är kostnadsfritt.

Välkommen!